Cotact Zyp Consulting SRL Arhitectura
ZYP Consulting SRL - Birou Proiectare Arhitectura
Home/Saloane de Evenimente

Saloane de Evenimente
Nunți Botezuri Petreceri Aniversări

Arhitectura Salon Evenimente Nunti Botezuri Petreceri Aniversari Corporate

Pentru a straluci cu adevarat, orice eveniment ( Nunti, Botezuri, Onomastici, Petreceri Aniversare ) necesita un cadru special, rafinat si plin de eleganta. Salile de evenimente propuse de noi imbina toate aceste calitati. Intr-un spatiu creat la standarde deosebite, cu o atentie speciala pentru fiecare detaliu,va asiguram ca veti petrece momente unice din viata dumneavoastra sau veti gazdui evenimente seciale.
Suprafete cuprinse intre 800 – 3000 mp.
Sali restaurant 250 – 500 persoane.
Va oferim o echipa experimentata, cu o vechime de peste 15 ani, gata sa va ofere proiecte inovatoare, frumoase si functionale.
Puteti alege o varietate de solutii legate de proiecte arhitecturale, de materiale folosite, solutii de amenajare etc.
Echipa noastra lucreaza cu usurinta si rapiditate si va ajuta in tot procesul de constructie cu resurse accesibile si eficiente.

Partener : MF Arhitect

ZYP Consulting SRL Proiect Arhitectura Sali Evenimente Nunti Botezuri Petreceri Aniservari
Pentru a straluci cu adevarat, orice eveniment ( Nunti, Botezuri, Onomastici, Petreceri Aniversare ) necesita un cadru special, rafinat si plin de eleganta. Salile de evenimente propuse de noi imbina toate aceste calitati. Intr-un spatiu creat la standarde deosebite, cu o atentie speciala pentru fiecare detaliu,va asiguram ca veti petrece momente unice din viata dumneavoastra sau veti gazdui evenimente seciale. Suprafete cuprinse intre 800 – 3000 mp. Sali restaurant 250 – 500 persoane. Va oferim o echipa experimentata, cu o vechime de peste 15 ani, gata sa va ofere proiecte inovatoare, frumoase si functionale.
Puteti alege o varietate de solutii legate de proiecte arhitecturale, de materiale folosite, solutii de amenajare etc. Echipa noastra lucreaza cu usurinta si rapiditate si va ajuta in tot procesul de constructie cu resurse accesibile si eficiente.
Salon Evenimente Nunti Botezuri Restaurant Arhitect
Salon Evenimente Nunti Botezuri Restaurant Arhitect