Cotact Zyp Consulting SRL Arhitectura
ZYP Consulting SRL - Birou Proiectare Arhitectura
Home/Amenajari interioare Design Interior

Amenajari interioare Design Interior

Va oferim proiecte de amenajari interioare si design Interior

 

Avănd o experiență de peste zece ani, dând dovadă de profesionalism și promptitudine, compania noastră s-a dovedit de fiecare dată o alegere inspirată și profitabilă deopotrivă.
Apelând la serviciile noastre, clienții au beneficiat de consultanță de specialitate iar rezultatul fiecărei colaborări a venit în întâmpinarea necesităților și dorințelor fiecăruia.
Tot ceea ce am realizat este rezultatul determinării și al dorinței de a satisface interesul clientului nostru.

Amenajari interioare Design Interior

Arhitect Birou Proiectare Arhitectură

Obiect de activitate : Proiectarea complexă de arhitectură pentru construcții civile: * Proiecte Case, Vile – proiecte unicat / tip. * Ansambluri rezidențiale – blocuri de apartamente. * Proiecte saloane de evenimente. * Clădiri de birouri.* Proiecte Clădiri pentru depozite, Proiecte Hale.* Proiect Amenăjari și Reamenajări Locuințe.* Proiect Amenăjari și Reamenajări de Spații Comerciale. * Saloane de Evenimente – design interior exterior.

Servicii: 1. Consultanță în alegerea terenului. 2. Studii de fezabilitate. 3. Intocmire Documetații Cerificat de Urbanism. 4. Conceptul de arhitectură. 5. Intocmirea Proiectului Tehnic. 6. Consultantă și Proiectare amenajări interioare / mobilare. 7. Consultantă și Proiectare Amenajări Exterioare. 8. Intocmirea Documetației pentru Avizele cerute în Certificatul de Urbanism. 9. Obținerea Avizelor. 10. Intocmirea Proiectului pentru Autorizația de Demolare / Construire. 11. Obținerea Autorizației de Construire. 12. Intocmire Antemăsurători, Caiete de Sarcini, Estimări costuri. 13. Intocmire Detalii de Executie. 14. Urmărire de Șantier.